Boergondisch tafelen

Tussen de verlichte proeverijenroutes door en tijdens deze routes worden op interessante adressen diverse maaltijden in, boven of bij de stal georganiseerd. De meest recente was tijdens de verlichte proeverijenroute Krimpenerwaard op 2 februari jl. op de Hillegonda Hoeve aan de Bovenkerkseweg in Stolwijk. Hier werd een heerlijk boergondisch driegangenbuffet gepresenteerd. Ben je benieuwd of er nog zo’n buffet komt, informeer dan gerust via  het contactformulier op deze pagina of rechtstreeks bij info@verlichteproeverijen.nl.

Vorig najaar was er een aanschuifmaaltijd aan de Steinsedijk in Haastrecht. Drie boerenbedrijven werkten hiervoor samen: zorgboerderij Gravestein, kaasboerderij De Twee Hoeven en ijsboerderij ’t Klooster. Eerder werkten we samen met Groene Hart Catering tijdens ‘Vier de Lente in het Groene Hart’. Dat was ook in Haastrecht bij jongveeopfokbedrijf Maaijen en hun Logies De Groene Hartelijkheid.
Tijdens de verlichte proeverijenroute Utrechtse Waarden 2017 was er een zeer geslaagd walking dinner in Cabauw bij drie buren: de mooiste boerderij van Utrecht in 2003 van familie De Haan en de boerenbedrijven van de families Kromwijk en Slootjes. In Snelrewaard was een smakelijke en gezellige aanschuifmaaltijd in de schapenstal van de familie Janmaat.

Print Friendly, PDF & Email