Routeboekje van de verlichte proeverijen Nieuwkoop-Alphen aan den Rijn 

De deelnemers van de verlichte proeverijenroute Nieuwkoop-Alphen aan den Rijn zetten de hele maand december de lampen op hun boerderij, molen, gemaal of ander karakteristiek pand. De organiserende agrarische natuurvereniging De Hollandse Venen voldoet hiermee aan het verzoek van velen. Wie welke avonden de gevels aanligt, dat kan per adres verschillen, maar we gaan ervan uit dat dit vooral op de donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond zal zijn.

De aangelichte adressen die meedoen aan de verlichte proeverijenroute Nieuwkoop-Alphen aan den Rijn worden beschreven in een interessante uitgave
Ook de activiteiten op een aantal locaties en de routekaart vindt u er in opgenomen. 
Het geheel kost € 3,00 en is verkrijgbaar op de volgende adressen: Primera – Kennedyplein 13 & VVV –  Noordenseweg 23 in Nieuwkoop, Landwinkel Nieuwenhuizen – Nieuwveenseweg 102 in Zevenhoven,  Hoeve Kazan – Blokland 28 in Nieuwveen, Boekhandel Haasbeek – Keizershof 78-86 & VVV – Aarkade 10 in Alphen aan den Rijn en Welkoopwinkel – Provincialeweg Oost 34A in Haastrecht. 

Wilt u liever het programmaboekje per post ontvangen, stuurt u dan een e-mail naar info@verlichteproeverijen.nl met uw adresgegevens.
De bijkomende verzendkosten zijn € 4,00.

Print Friendly, PDF & Email