Wedstrijd voor mooiste foto van de verlichte boerderijenroute

Tijdens de verlichte boerderijenroute (VBR) Zoeterwoude 2022 wordt een fotowedstrijd gehouden. Wie maakt de mooiste foto? Er kunnen alleen foto’s worden ingezonden, die zijn gemaakt tijdens en langs de route van de VBR in Zoeterwoude van 22 december 2022 tot en met 1 januari 2023.

De wedstrijd wordt gehouden onder verantwoordelijkheid van de VANL Wijk en Wouden, organisator van de route. Fotoliefhebbers kunnen als onderwerp kiezen voor verlichte panden, maar ook voor allerhande activiteiten die op (agrarische) bedrijven en andere locaties van deze route plaatsvinden. Deelnemers geven met inzending toestemming aan Wijk en Wouden voor publicatie van de ingestuurde foto’s. Coen Francken en Rob van Veen, twee ervaren Zoeterwoudse fotografen, zullen de ingezonden foto’s beoordelen. De uitslag van de jury wordt bekendgemaakt op zaterdag 14 januari 2023 in buurthuis De Weipoort.

Per deelnemer kunnen maximaal TWEE foto’s worden ingestuurd naar E wijkenwouden.secretaris@gmail.com. Bij inzending svp vermelden: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en emailadres van de fotograaf (m/v), de datum en locatie van de opname. Inzendingen kunnen worden ingestuurd tot en met zaterdag 7 januari 2023.

Prijzen voor de mooiste foto’s
1. Weekend-hut-verblijf in het landelijk gebied.
2. Vogelposter op dibond-plaat.
3. Op reportage met een échte natuurfotograaf.

Print Friendly, PDF & Email